MacSkofs' Alfa

7 uker

25.10.09
MacSkofs' Alfa har da startet på turen hjem til Troms med Ørjan Vestli og Monika Lundberg.

Mathilde og Alfa blir nok gode venner

Vi har også fått gode tilbakemeldinger og bilder av Alfa.
Alfa har fått oppleve snø

Mitt første jaktbytte

Alfa har det godt i armkroken til matmor

Alfa er fylt 3 mnd og flere gode tilbakemeldinger. Hun har også vist stor interesse for rådyrspor som fins i et av turområdene.

30.01.10
Tilbakemeld. fra Målselv.
Jeg har mottatt en hyggelig mail fra Alfa:

Med Alfa går det bare bra. Hun har nå mistet det meste av melketenner (tror vi)...den siste hjørnetanna ble borte idag når vi var i skogen, og de nye er allerede på full anmars og de ser fine ut!
Hun er en aktiv liten krabat, som hun har vært fra hun var liten - det har vært en prøvelse periodevis etter jul med en aktiv hund...vi har hatt ekstremvær med regn og vind opp i storm styrke, men vi har også hatt mange dager med mer enn -25grader. Men, det har gått på et vis, med heller små turer ute når det har vært som verst. Nå er det igjen feste på skogsveier og litegrann snø på bakken - ligner ikke nordnorsk vinter i det hele tatt i år! Så nå er det fine forhold ute, og Alfa storkoser seg, hun er en skikkelig ute-hund.
Alfa har fått teste hyttelivet - det var fint syntes hun, både på altevatne og på sagelvvatne. På hytta har vi hatt henne mye løs ute sammen med oss, og det samme har vi når vi går tur langs skogsveien vår og i skogene her omkring - hun lystrer godt, og får springe mye! Så får vi se hvor lenge det varer, forhåpentligvis kan vi fortsette med det, for vi ser hvor glad hun er når hun går løpe løs i skogen sammen med, og rundt omkring oss!
 
Hun sover ennå ikke hele natta i strekk, hun må ut 1-3 ganger i løpet av natta ennå...vi gleder oss, og håper at hun begynner å sove gjennom hele natta snart. I helgene, hvis vi legger oss seint kan hun noen ganger sove til neste morgen - det er godt for kropp og sjel...hehe
 
Det har vært veldig lite lyd i henne tidligere, men den seneste tiden har hun begynt å kjefte litt på folk og enkelte dyr (eks hest) dersom hun ser de på avstand, og hun ikke får gå å hilse på.


Hei, nå er jeg 1 år

Alfa er blitt ei fin Tispe

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 14:29

Hej jag tänkte para min tik ulvekets Essie när hon löper i mars, hon har vid 17mån ålder 1ha2ha2+3ha är nu inne på sin andra säsong.Är utställd och har VG

...
08.10 | 23:18

Hei Svein. Ser at du er veldig ivrige jeger tror forresten det var deg jeg møtte på halv øya på Sørøya med den finnen, husker der godt når vi prates. Men ser d

...
06.12 | 11:20

Fin hjemmeside du har Svein masse flotte bilder og bikkjer lykke til vidre

...
11.05 | 22:28

Flott bilde,far,mor og sønn (hunder) :) og far og sønn (mennsker) :) lykke til,å nyt tiden :) takk for sist kai :)

...
Du liker denne siden